B2asc

Home

B2ASCPijlers

Bouw
Bouw

Bouwen: voor velen eenmalig en onvertrouwd. Bouwcoördinatie voorkomt veel problemen en kopzorgen voor de opdrachtgever. Met onze ervaring verlenen wij u, de opdrachtgever, bijstand zowel tijdens de ontwerp- als tijdens de uitvoeringsfase. Zo kan u zich nog meer focussen op uw hoofdactiviteiten.

Brownfield
Brownfield

Een brownfield is de benaming voor verwaarloosde of onderbenutte gronden die zodanig zijn aangetast, dat zij kennelijk slechts gebruikt of opnieuw gebruikt kunnen worden door middel van structurele maatregelen.
Een brownfield heeft dus niet noodzakelijk een verontreinigde bodem, maar het kan de herontwikkeling een stuk moeilijker maken.

Asbest
Asbest

Asbest is een verzamelnaam voor een aantal in de natuur gevormde mineralen met een vezelstructuur. Golfplaten, buisisolatie, vezelplaten, vensterbanken ... het zijn maar enkele voorbeelden van de duizenden producten waarin tot eind vorige eeuw asbest werd verwerkt.

Sloop
Sloop

Slopen noemen ze wel eens omgekeerd bouwen, maar met de huidige milieuwetgeving is dit niet zo evident. Wij zorgen voor een allesomvattende dienstverlening aan bouwheren, architecten, studiebureaus en aannemers voor wat betreft de uitvoering van hun sloopwerkzaamheden.

Coördinatie
Coördinatie

Onze diensten verzorgen wij in opdracht van en voor particulieren, architecten, aannemers, KMO's, projectontwikkelaars, openbare besturen ... Het is ons doel om de klanten kwalitatief hoogstaand werk aan te bieden met de garantie op een persoonlijke aanpak van elk dossier.

B2ASCImagesliders

B2ASCOverons

Nico Poelman

Nico
Poelman

B²ASC is een jong en dynamisch studiebureau dat is gespecialiseerd in de volgende diensten:

de coördinatie voor bouw, brownfieldontwikkeling, asbest- en sloopwerken.

We werken in opdracht van en voor particulieren, architecten, aannemers, KMO's, projectontwikkelaars, openbare besturen ... Het is ons doel om de klanten kwalitatief hoogstaand werk aan te bieden met de garantie op een persoonlijke aanpak van ieder dossier.

Eind 2016 bundelden Kristof Devenijns, Nico Poelman en Steven Meersman hun krachten en richtten ze B²ASC op. Samen goed voor meer dan 30 jaar ervaring in de bouw-, asbest-, sloop- en brownfieldwereld. Intussen breidden we uit tot een team van 8 mensen en namen we onze intrek in onze nieuwe kantoren in Nevele.

Contacteer ons
contact knop